Company Logo

Calendari

loader

Col·laboradors

     

Pizzeria La Riera

Black and White Platja d'Aro

Pul Vàs - Platja d'Aro

Chess Puzzle

Campionat de Catalunya per Edats

L'Escola d'Escacs Costa Brava va estar present als Campionats de Catalunya d'Edats, que es van disputar a Vilaseca i Salou del 23 al 28 de març i va portar sis alumnes a les diferentes categories:

  • A Sub-8, Iván Korolev, el nostre representant, va guanyar molta experiència. Es va trobar amb un Campionat molt difícil per a la seva edat (tot just ha complert els sis anys) i la seva falta d'experiència en la competició li va fer pagar amb el punt sencer partides guanyades. Però estem segurs que aprendrà dels seus errors i podrà corregir-los per a futures ocasions.

  • A Sub-10, Marc Jordà va jugar a molt bon nivell seva última partida, malgrat la seva curta edat està jugant uns escacs molt madur, treballant les debilitats de l'adversari. Es va classificar amb 6 punts en 9 partides, i es va classificar en 14ena posició. No oblidem que és Sub-10 de primer any!!

  • A Sub-12, l'Àlex Ros va guanyar ràpidament l'última ronda i va acabar amb 4.5 punts en 9 partides. Una pena el seu mal començament però molt bé per la seva remuntada final. També és el seu primer any a la categoria. L'any que ve ho farà molt millor

  • A Sub-14, arriben les millors notícies amb els triomfs dels bessons David i Rodrigo Iglesias. David literalment "va arrasar" a Guillem Porta jugant una variant Sveshnikov de la Siciliana, guanyant brillantment en 24 moviments. Ha obtingut 7 punts de 9 i va assolir el podi, a la tercera posició.

    Rodrigo també va jugar molt i va guanyar amb negres altra siciliana, arribat als 6.5 punts i es va classificar al 5è lloc.

  • A Sub-16, Iván Volkov també va tancar el campionat amb una victòria, obtenint 3.5 punts i millorant la seva classificació inicial, al 40è lloc.


Enhorabona a tots!!!

Share


Licencia Creative Commons Escola d'Escacs Costa Brava es troba sota llicencia Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual