Company Logo

Calendari

loader

Col·laboradors

     

Pizzeria La Riera

Black and White Platja d'Aro

Pul Vàs - Platja d'Aro

Chess Puzzle

Éxit de l'Escola a la fase territorial de Girona

Impresionant éxit dels alumnes de l'Escola d'Escacs Costa Brava als Campionats Gironins per edats (classificatoris per als Campionats de Catalunya):

 • A sub-8, el petit Iván Korolev (6 anys) va jugar su primer torneig d'escacs i va aconseguir la meitat dels punts.

 • A sub-10, Marc Jordà Ottens (Blanes) es va classificar 4t amb 6 punts en 8 partides.

 • A sub-12, Alex Ros Roger (Blanes) va obtenir la meitat dels punts jugant sempre amb rivals superiors i majors d'edat.

 • A sub-14, la categoria més igualada, els germans bessons Iglesias, David i Rodrigo van obtenir el 3r i el 4t lloc classificant-se amb comoditat, amb 6.5 i 6 punts respectivament.

 • Finalment, a Sub-16, Iván Volkov va jugar un gran campionat i obtenir 2 punts en 5 jornades desperdiciant varies posicions guanyadores enfront de rivals de més categoria.


Tots ells van representar a l'Escola als Campionats de Catalunya d'Edats, que es van disputar a Vilaseca i Salou del 23 al 28 de març amb bons resultats.

 • A Sub-8, Iván Korolev, el nostre representant, va guanyar molta experiència. Es va trobar amb un Campionat molt difícil per a la seva edat (tot just ha complert els sis anys) i la seva falta d'experiència en la competició li va fer pagar amb el punt sencer partides guanyades. Però estem segurs que aprendrà dels seus errors i podrà corregir-los per a futures ocasions.

 • A Sub-10, Marc Jordà va jugar a molt bon nivell seva última partida, malgrat la seva curta edat està jugant uns escacs molt madur, treballant les debilitats de l'adversari. Es va classificar amb 6 punts en 9 partides, i es va classificar en 14ena posició. No oblidem que és Sub-10 de primer any!!

 • A Sub-12, l'Àlex Ros va guanyar ràpidament l'última ronda i va acabar amb 4.5 punts en 9 partides. Una pena el seu mal començament però molt bé per la seva remuntada final. També és el seu primer any a la categoria. L'any que ve ho farà molt millor

 • A Sub-14, arriben les millors notícies amb els triomfs dels bessons David i Rodrigo Iglesias. David literalment "va arrasar" a Guillem Porta jugant una variant Sveshnikov de la Siciliana, guanyant brillantment en 24 moviments. Ha obtingut 7 punts de 9 i va assolir el podi, a la tercera posició.

  Rodrigo també va jugar molt i va guanyar amb negres altra siciliana, arribat als 6.5 punts i es va classificar al 5è lloc.

 • A Sub-16, Iván Volkov també va tancar el campionat amb una victòria, obtenint 3.5 punts i millorant la seva classificació inicial, al 40è lloc.


Enhorabona a tots!!!

Share


Licencia Creative Commons Escola d'Escacs Costa Brava es troba sota llicencia Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual