Company Logo

Calendari

loader

Col·laboradors

     

Pizzeria La Riera

Black and White Platja d'Aro

Pul Vàs - Platja d'Aro

Chess Puzzle

Campionat de Catalunya per Equips

L'Escola d'Escacs Costa Brava no és un club federat, és a dir, no competeix directament a les competicions de la Federació Catalana d'Escacs.

L'Escola d'Escacs Costa Brava és una associació que col·labora amb tots els Clubs d'Escacs de la Costa Brava en l'ensenyament i formació escaquistíca dels seus joves valors. Els alumnes de l'Escola poden competir amb el Club que ells mateixos escollin. Per exemple, tenim com a Clubs associats a la Escola d'Escacs Costa Brava, el Club d'Escacs Platja d'Aro, el club d'escacs Guixolenc i el Club d'Escacs Blanes, i esperem l'afiliació de molts altres. 

Aquesta temporada es va saldar amb notable éxit, ja que tots els equips on l'Escola d'Escacs Costa Brava donava classes van pujar de categoria!
 

A Preferent de Girona, el Club d'Escacs Guixolenc va trencar els pronòstics que donavan al Club d'Escacs Banyoles com màxim favorit, el van derrotar, i van proclamar-se campions de Girona a la seva categoria, pujant a Segona Divisió de Catalunya.

A Primera Categoria de Girona, el Club d'Escacs Blanes també va proclamar-se campio de Girona amb la puntuació ideal de 9 punts en 9 rondes, derrotant a equips teòricament més forts i més experimentats com el Club d'Escacs Salt i Girona.

Finalment, a Tercera Categoria, el Club d'Escacs Platja d'Aro i l'equip filial del Club d'Escacs Blanes (Blanes "B"), també van pujar de categoria, a la Segona Categoria de Girona. van arribar a semifinals del Campionat de Girona, i van ser derrotats, respectivament, per el Club d'Escacs Santa Pau (a la postre, el campió de Girona) i el Club d'Escacs Els Palaus d'Agullana. Van jugar pel 3er i 4rt lloc, i el Blanes "B" va imposar-se per la minima.

Felicitacions a tots ells!

 

 

Share


Licencia Creative Commons Escola d'Escacs Costa Brava es troba sota llicencia Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual